De MeisterSinger NL Editie 2019

Uniek en eigenzinnig

Elk jaar wordt er door de liefhebber met smart op gewacht: de NL Editie van MeisterSinger. Het eigenzinnige horlogemerk maakt namelijk elk jaar een horloge speciaal voor de Neder-landse markt, een uniek model dat alleen via de Nederlandse dealers te koop is. Met de nieuwe NL Editie 2019 zal MeisterSinger niemand teleurstellen.

// lees hieronder verder //

download persbericht

De NL Editie 2019 onderscheidt zich binnen de MeisterSinger collectie door het afwijkende design. De kleurcombinatie op de ‘sunray’ wijzerplaat, staalblauw en zwart, is uniek voor ons land. Het opschrift ‘NL Edition’ op de wijzerplaat onderstreept dat nog eens. Ook uniek in de NL Editie is de kroon, die elk jaar aan de linkerzijde van de kast zit in plaats van aan de an-dere kant zoals gebruikelijk in horloges. De kast tenslotte is van edelstaal, maar dan wel ge-borsteld en dat wederom is eerste keer bij de Perigraph lijn van MeisterSinger.

Niet specifiek voor de NL Edition, maar wel uniek in de horloges van MeisterSinger is de tijdweergave door slechts één wijzer. Die geeft op een ontspannen manier de tijd aan, wat in het gehaaste leven van vandaag de dag voor een zekere rust zorgt. Mensen met stijl die zich niet door de tijd willen laten beïnvloeden, kunnen prima zonder een horloge dat ook de minu-ten en seconden aangeeft. Wel geeft de NL Editie 2019 de datum aan, en daar is dankzij de datumring natuurlijk ook geen wijzer voor nodig.

De NL Editie 2019 is alweer de zestiende speciale uitvoering die MeisterSinger exclusief voor de Nederlandse liefhebber maakt. Daarmee speelt het Duitse merk in op het feit dat in Nederland veel mensen gecharmeerd zijn van de bijzondere horloges die het sinds 2001 maakt. De oplage is beperkt en gerelateerd aan het jaartal. Dit jaar zijn het er daarom slechts 119, dus wie kiest voor deze limited edition draagt een heel bijzonder horloge om de pols.

De MeisterSinger NL Editie 2019 (ED-NL19) bestaat uit een geborstelde stalen kast met een diameter van 43 millimeter en een leren band met een vintage uitstraling. Het uurwerk dat de tijd en datum aangeeft, is het Zwitserse, automatische kaliber Sellita SW200-1. Het is te zien door de zichtbodem van de kast die waterdicht is tot 5 bar (50 meter).

download persbericht